ʻO ke kukui kiʻekiʻe 2007-2017 Jeep JK Led Fog Lights OEM 4 iniha Jeep Wrangler JK Fog Light Hoʻololi

sku: MS-FG30J
ʻO ka'ōlinolino kiʻekiʻe OEM Jeep JK alakaʻi i nā kukui noe, maikaʻi ka hana ma ka wai, haʻalulu, lōʻihi a me ka wela wela, kūpono no 2007-2017 Jeep Wrangler JK / JK Unlimited.
Māhele:
Description Review
Description
He kūpono kēia hoʻololi kukui ʻo Jeep Wrangler JK e kaʻa i nā ʻano ʻano like ʻole e like me ka wā ʻino, ka ua nui, ka noe a me nā pō mahina ʻole. ʻO nā kukui hoʻokele kōkua alakaʻi o Jeep Wrangler JK e hoʻopuka i nā kukui ʻoi aku ka ikaika a me ka hāʻawi ʻana i ke kaʻa i kahi mea hou. ʻO kā mākou 4 iniha ʻo Jeep JK alakaʻi i nā kukui fog i kūpono no 2007-2017 Jeep Wrangler JK/JK Unlimited.


ʻO nā kikoʻī o nā kukui ʻo Jeep JK Led Fog Lights

 
Model Number MS-FG30J
anawaena 98.5mm / 3.88 iniha
ka hohonu 93.3mm / 3.67 iniha
helehelena a
'O ke anawela 6000K
anakahi uila DC 12V
Mana Manao 54W
Lumen manaʻo 2200lm
Mana Mana Mana 22W
Lumen maoli 980lm
Mea Pono Lens mawaho PC
Waiho Aniani Maho akaka
Nā mea hana hale Wehewehe-kālai alumini
Ka Auhau Noho ʻeleʻele
 

Nā kiʻi hou aku o Jeep JK Led Fog Lights

ʻO Jeep JK alakaʻi i nā kukui noeʻO Jeep JK alakaʻi i nā kukui noeʻO Jeep JK Led Fog Lights palapala hōʻoiaNā hiʻohiʻona o Jeep JK Led Fog LightsʻO Jeep JK alakaʻi i nā kukui noe ka welaHoʻopili a pāʻani iā ​​Jeep JK Led Fog LightsʻO nā kukui ʻo Jeep JK i alakaʻi ʻiaʻO Jeep JK Led Fog Lights VS Halogen LightsʻO Jeep JK Led Fog Lights Application




ʻO ka hiʻohiʻona o ka Jeep Wrangler JK Fog Light Hoʻololi


Kūmaho Kino - Ua ʻoi aku ka mālamalama o nā kukui ʻo Jeep JK i alakaʻi ʻia ma mua o nā kukui halogen. Kūkulu ʻia me nā ʻāpana alakaʻi kiʻekiʻe, ʻoi aku ka mālamalama o kēia mau kukui noe me ka liʻiliʻi liʻiliʻi a me ka lūlū māmā e maʻalahi iā ʻoe ke ʻike i nā mea e hiki mai ana me ka makapō ʻole i nā mea hoʻokele e hiki mai ana i ka pō a me ka ʻino.

ʻŌnaehana Dissipation Heat maikaʻi loa - Hiki i ka hale hoʻoheheʻe alumini die-cast ke hoʻopau maikaʻi i ka wela a mālama i ka maʻalili, e hana i ka Jeep JK i alakaʻi i ke kukui noe i ke ola ʻoi aku ma mua o 50,000hrs; ʻO ka helu IP wai ʻole 67 e hōʻoia i ka hilinaʻi ʻana i nā wā āpau.

Pākuʻi i ka Hoʻouka - Hoʻopili a pāʻani. ʻAʻohe mea hoʻopaʻa uea ʻē aʻe e pono ai, e hoʻopili pololei i ka mea hoʻopili waiwai. He mau minuke 15-20 wale nō ia e hoʻopau ai i ka hoʻokomo ʻana.

Hoʻolālā paʻa - ʻO ka hale paʻa i hana ʻia me ka lens PC i hoʻoikaika ʻia a me ka plastic ABS paʻa i ka hopena pale-pale. Me ka mīkini pale kūloko, ka mea e hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole ʻāwili a i ʻole ka hāʻule ʻole a hōʻoia i kā lākou hana hilinaʻi e kūʻē i nā kūlana paʻakikī.
 

Hoʻohui

2017 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2016 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2015 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2014 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2013 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2012 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2011 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2010 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2009 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2008 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
2007 Jeep Wrangler JK / JK palena ʻole
E hoʻouna i kāu leka iā mākou